Vores Skoletasker

Når dit barn skal starte i skole, er der mange ting, som du som forældre vil tænke over. En af tingene, er en god ergonomisk korrekt og velindrettet skoletaske,der ikke vejer for meget og derved som tager hensyn til dit barns ryg. Hvis dit barn har 1 km til skole,  så går dit barn med tasken på ryggen ca. 4.400 km i løbet af de 10 år dit barn går i skole fra 0. til 9. klasse.

Du skal se efter den rette størrelse og en skoletaske, som kan justeres individuelt til dit barn. Tasken skal sidde på ryggen og ikke hvile på numsen. Både en brystrem og et hoftebælte giver en bedre vægtfordeling. Hoftebæltet skal være med til at bære ca. 50% af hele taskens vægt. En god og velsiddende skoletaske kan forhindre smerter og ryg problemer i årene fremover.

Derefter skal din opmærksomhed være på rumdelingen. I starten skal du hjælpe dit barn med at pakke tasken, så barnet lærer hvor tingene skal stå og at dit barn ikke går rundt og bære på overflødig vægt. Store bøger og PC skal stå fast, tæt ved dit barns ryg.

Til sidst skal du sikre at tasken har synlige reflekser, så dit barn kan ses i trafikken til og fra skole.
Alle disse beskrevne elementer opfylder Vores skoletasker.

 

 

Frii of Norway

Letvægts skoletaskerne fra Frii of Norway er baseret på viden og ekspertise fra mange års erfaring. Direktør, Roy Kjøstvedt, har arbejdet med at udvikle skoletasker af god kvalitet i over 20 år.
Han ved, hvad kriterierne er for en skoletaske med gode bæreegenskaber og kvalitet, der holder.

Med et brændende hjerte for at skabe de bedste skoletasker blev mærket "Frii of Norway" udviklet sammen med designerne Vibeke Sagen Dale og Cecilie Kyllingstad.

Vibeke, Cecilie og Roy har selv børn, og ved, hvad en forældre værdsætter, når de vælger produkter til børnene. Alle var enige om, at skoletaskerne, der var på markedet fra før, var meget tunge for små rygge, og at prøve og udvikle en lettere skoletaske blev den udfordring, de stod overfor.
Ikke desto mindre måtte tasken indeholde vigtige kriterier som kvalitet og god funktionalitet samt et nyt og indbydende design. De seje illustrationer er lavet af Ingunn Dybendal

De retroinspirerede 22L-skoletasker fra Frii og Norway er udviklet med det mål, at både mor og barn er mere interesseret i design nu end før, og er glade for at vælge en førsteklasses taske, der passer til pigernes eller drengenes værelse.
For os er det vigtigt, at design og funktionalitet går hånd i hånd. Det eventyrlige design af tasken med dusede farver og motiver fra børnenes drømmeverden er så delikat og spændende, at den er lige så god til en i 0. klasse som for en i anden klasse!

 

Ergonomi

Lav vægt er vigtig for god bærekomfort

Skoletaskerne fra Frii of Norway® repræsenterer et frisk pust på et traditionelt marked. Taskerne har alle de funktioner, en god skoletaske skal have. Den sidder godt på barnets ryg. Den har en indvendig aluminiums støtte, der giver tasken mulighed for at have den rigtige ergonomiske form, uanset hvilken vægt der bæres, og den har justerbar brystrem og hoftebælte.

Den største forskel fra andre tasker med god bærekomfort er, at Frii of Norway-taskerne har en vægt på ca. 840 gram. Dette er markant lavere end de konkurrerende skoletasker, vi har sammenlignet med. En lettere taske lægger mindre belastning på barnets skuldre, nakke og ryg.

En anden fordel ved skoletaskerne fra Frii of Norge er, at regnslaget er i en lomme i bunden af ​​tasken i stedet for i toppen. Dette er en fordel i nutidens samfund, hvor "mobil nakke" eller "fremoverlænet hoved" giver større og større udfordringer, også for børn. Barnet får en friere og mere bevægelig nakke og hoved, og dette gør det også lettere at åbne og lukke tasken. Fra et professionelt synspunkt kan jeg med sikkerhed anbefale skoletasker fra Frii of Norway.

 

 

Beckmann skoletasker

I starten af 1950’erne startede Olav Beckmann med en ide til en kvalitets rygsæk. Han brugte meget tid på, at udvikle netop den taske, som både var god at bære og hvor det var nemt at finde sine ting.

Op igennem tiden har Beckmann stadig fokus på kvalitet og prøver hele tiden at finde de rette materialer og samtidig optimere funktionaliteten. Beckmann skoletasker bliver lavet så de aflaster ryg og skuldre. Skoletasken kan justeres så den kan tilpasses det enkelte barn eller voksen.
Beckmann ved at skoletasker lever et hårdt liv og bliver fyldt med tunge bøger, pc’er og bliver i det hele taget kastet rundt med. Beckmann skoletasker går derfor gennem en streng kontrol og bliver testet grundigt, før de havner på dit barns eller din ryg.

De designes fra bunden af og udvikles i samarbejde med fysioterapeuter og en kiropraktor. Børn inddrages i design og test of skoletaskerne. Vægten på tasken fordeles mellem skuldre og hofter med hjælp fra hoftebæltet og brystremmen. Samtidig kan tyngden i tasken ligge nærmest mulig ryggen.