Beckmann Skoletasker

Når dit barn skal starte i skole, er der mange ting, som du som forældre vil tænke over. En af tingene, er en god ergonomisk korrekt og velindrettet skoletaske, som tager hensyn til dit barns ryg. Hvis dit barn har 1 km til skole,  så går dit barn med tasken på ryggen ca. 4.400 km i løbet af de 10 år dit barn går i skole fra 0. til 9. klasse.

Du skal se efter den rette størrelse og en skoletaske, som kan justeres individuelt til dit barn. Tasken skal sidde på ryggen og ikke hvile på numsen. Både en brystrem og et hoftebælte giver en bedre vægtfordeling. Hoftebæltet skal være med til at bære ca. 50% af hele taskens vægt. En god og velsiddende skoletaske kan forhindre smerter og ryg problemer i årene fremover.

Derefter skal din opmærksomhed være på rumdelingen. I starten skal du hjælpe dit barn med at pakke tasken, så barnet lærer hvor tingene skal stå og at dit barn ikke går rundt og bære på overflødig vægt. Store bøger og PC skal stå fast, tæt ved dit barns ryg.

Til sidst skal du sikre at tasken har synlige reflekser, så dit barn kan ses i trafikken til og fra skole.
Alle disse beskrevne elementer opfylder Beckmann skoletasker.
 

Beckmann skoletasker

I starten af 1950’erne startede Olav Beckmann med en ide til en kvalitets rygsæk. Han brugte meget tid på, at udvikle netop den taske, som både var god at bære og hvor det var nemt at finde sine ting.

Op igennem tiden har Beckmann stadig fokus på kvalitet og prøver hele tiden at finde de rette materialer og samtidig optimere funktionaliteten. Beckmann skoletasker bliver lavet så de aflaster ryg og skuldre. Skoletasken kan justeres så den kan tilpasses det enkelte barn eller voksen.
Beckmann ved at skoletasker lever et hårdt liv og bliver fyldt med tunge bøger, pc’er og bliver i det hele taget kastet rundt med. Beckmann skoletasker går derfor gennem en streng kontrol og bliver testet grundigt, før de havner på dit barns eller din ryg.

De designes fra bunden af og udvikles i samarbejde med fysioterapeuter og en kiropraktor. Børn inddrages i design og test of skoletaskerne. Vægten på tasken fordeles mellem skuldre og hofter med hjælp fra hoftebæltet og brystremmen. Samtidig kan tyngden i tasken ligge nærmest mulig ryggen.